Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Spar penge på dit drømmebryllup

bryllup_sparpenge

Juni og august måned er de to mest populære måneder at blive gift i. Dette skyldes, at der på dette tidspunkt er størst chance for varme og godt vejr i Danmark. Blomsterne er sprunget ud og træerne er grønne. Mange ønsker at holde det perfekte bryllup, hvor intet mangler. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, og det kræver derfor, at man har sparet en masse penge sammen til det. Hvis du ikke har nået at spare det beløb sammen, som jeres drømmebryllup koster, kan du her få fire sparetips.

Tips til et billigere bryllup

Der er flere ting, du let kan gøre, for at dit drømmebryllup bliver billigere, men stadig helt perfekt! Herunder kan du se, hvordan du kan spare blot lidt penge på dit bryllup:

1) Brudekjolen

Brudekjolen er en prinsessedrøm for de fleste. Den får dog også budgettet til at stige, selvom brudekjoler findes i forskellige prislejere. Derfor kan du spare mange penge på at leje din brudekjole eller købe den brugt til billigere penge.

2) Makeup og hår

For mange kvinder er makeuppen samt håropsætning en vigtig del af udseendet til brylluppet. Dette bliver også hurtigt en dyr fornøjelse hos en makeupartist og frisør. Få derfor en veninde eller bekendt til at gøre det. Der findes mange videoer på internettet, hvor du kan se, hvordan man bære sig ad.

3) Fotograf

De fleste ønsker at få taget professionelle billeder til denne mindeværdige dag, hvilket ofte er dyrt. Få derfor en af gæsterne til at være fotograf denne dag. Mange ejer i dag et spejlreflekskamera, som tager fantastiske billeder. Mon ikke I kender en?

4) Fest og reception

Mange vælger at holde bryllupsreception ét sted og den efterfølgende fest et andet sted. Hvis disse bliver afholdt samme sted, kan det spare jer for mange penge. Derudover kan du også vælge at holde festen i et telt i haven, som er blevet populært hos mange. Her sparer du udgifterne på leje af lokale.

Mangler du penge til brylluppet?

Selvom du benytter dig af nogle af ovenstående punkter eller finder andre steder, hvor du kan spare penge, kan det stadig være svært at holde budgettet. I denne situation er det muligt at optage et lån hos en af de mange låneudbydere på internettet. Disse lån kan oftest tilpasses til jeres behov, og I kan vælge det præcise lånebeløb, som I mangler for, at brylluppet bliver lige som I ønsker.