Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Spar penge med en øjenlaseroperation

Overskriften lyder sikkert som om det er for godt til at være sandt. På hvilken måde kan man spare penge, ved at bruge penge på at få en dyr øjenlaseroperation? Du tror det måske ikke, men det er faktisk muligt at spare penge, både på selve operationen, men også i forhold til hvad du ellers skulle bruge af penge på briller og linser!

Slip for abonnementbetalingerne

En af grundene til at folk vælger at få øjenlaseroperationer er, at de er godt trætte af deres dyre briller og linser. Ofte har man et dyrt linse-abonnement, eller endog et brilleabonnement, hvor man løbende betaler for at få nogle nye, justerede briller. Det kan være frygtelig irriterende at have så mange drypvise betalinger, og nogle gange kan det bringe ens budget ud af balance, hvis man har glemt at en betaling er aktuel. Mange vil føle det meget rarere at skulle lægge et større beløb på én gang, fremfor hele tiden at skulle lægge en lille smule.

Du vil ofte kunne få en øjenlaseroperation til 20.000-30.000 kroner, alt efter hvilken type behandling du skal have, og hvor voldsom en synsfejl du har. Derudover kan du have et abonnement på kontaktlinser på 98-348 kroner om måneden, og din besparelse vil naturligvis helt afhænge af din operationspris og prisen på dine kontaktlinser.

Hvis du får en øjenlaseroperation til 20.000 kr., og er vant til et abonnement på 98 kroner om måneden, vil din operation først være indtjent efter godt 17 år. Herefter vil du dog kunne se ganske perfekt, og herfra begynder du at spare på dit syn.

Hvis du derimod har haft et månedsabonnement på 348 kroner, og får en operation til 20.000 kroner, vil din operation være tjent ind efter bare 4,5-5 år! Efter 5 år vil du altså begynde at spare penge, som du ellers ville skulle have brugt på kontaktlinser – Det vil derfor slet ikke kunne betale sig, at undlade at få en øjenlaseroperation!

Få en øjenlaseroperation på tilbud

Der er mange steder, hvor man får tilbudt studierabat på sin øjenlaseroperation, hvilket er en god grund til at få en øjenlaseroperation som ung. En anden fordel er naturligvis, at man får lov til at nyde resultatet af øjenlaseroperationen i længere tid, jo tidligere i livet man får den.

Det har også flere gange været muligt at købe en øjenlaseroperations-deal. Disse tilbud ligger gerne på 10.000-15.000 kroner, hvilket igen betyder, at du sparer en masse penge på din operation. Især hvis du finder en deal til 10.000 kroner og normalt bruger 348 kroner om måneden på linser = Så er operationen tjent ind på under 2,5 år!