Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Silikonebryster på ingen tid

Der findes rigtig mange operationer, som man skal vente i rigtig lang tid på at få, og det er oftest de operationer, der er vigtigst. Som for eksempel operationer mod kræft og lignende, som er nødvendige at få med det samme, men som desværre ofte er umulig at få med det samme. 

Silikonebryster derimod, dem kan man få næsten med det samme. Der skal bare gå mindst én uge fra forkonsultationen og til at operationen rent faktisk bliver udført – det kræver loven, for at undgå for  mange fortrydelser efterfølgende. Men ikke desto mindre er det blevet nemmere og nemmere at få silikonebryster i dagens Danmark

Silikonebryster på tilbud

Sidste år var der stor diskussion om, hvorvidt det var okay at lave deals på silikonebryster. Det første spørgsmål der melder sig, er naturligvis, om resultatet og materialerne lever op til kravene, og om man kan blive glad for et resultat, der er lavet for den halve pris. Derudover kunne sådan et tilbud opfordre kvinder, der egentlig ikke har råd eller brug for silikonebryster, til at købe dealen, for derefter at få brysterne eller få pengene refunderet igen – alt efter hvordan kirurgen vurderede dem. Men er det virkelig fedt, at få bryster på tilbud?

Vind silikonebryster!

Der har også verseret en sag, hvor cocktailbaren Kostbar i København  udlovede et par silikonebryster til barens kvinder. Kritikken lød især på, at silikonebryster er en omfattende ting at udlove, især fordi det kan gå galt på mange måder. Man kan få infektioner, sår og have besvær med at amme, og så har kropsændringer intet med en cocktailbar at gøre. Konkurrencen blev udskældt for at være et usmageligt marketingsstunt, der udnyttede unge piger med lav selvtillid. Derudover fandt man aldrig ud af hvem vinderen i virkeligheden var, og konkurrencen forsvandt fra internettet, umiddelbart efter den var slut.

Man bør ikke bruge nogen genveje, hvis man virkelig ønsker at få silikonebryster, og man bør overveje det nøje, og ikke bare købe og få dem pr impuls. På klinikmatch.dk kan man læse en del om silikonebryster og brystforstørrende operationer, og det foreslår jeg at man gør, istedet for at sætte sin lid til tilbud og konkurrencer.