Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Sådan sparer du penge på varmeregningen

Bliver du også altid overrasket over dine høje varmeregninger? Du overvejer måske endda at finde et bedre alternativ til opvarmningen af dit hus? Helst et alternativ, der samtidig er miljørigtigt? Med en pilleovn får du både en besparelse samt en løsning, der tilgodeser miljøet.

edilkamintonextminute

Pilleovn til luft

Pilleovne til luft producerer varm luft og kan derved opvarme rummet, hvori ovnen er placeret. Desuden kan der tilsluttes kanaler til ovnen, således at tilstødende rum også bliver opvarmet af pilleovnen.

Opvarmning med pilleovn sikrer en højteknologisk løsning, hvor sikkerheden, programmerbarhed og lang brændetid er afgørende.

Installationen af en pilleovn er forholdsvis nem på grund af røgudledningen og dens lille størrelse.

Der er også mange valgmuligheder, når du skal finde frem til den helt rigtige pilleovn til dit hjem. Du kan vælge imellem flere forskellige modeller, således at ydeevne, størrelse og ikke mindst æstetikken passer dig, hvad enten du har et traditionelt eller mere moderne hjem.

Pilleovne til vand

Pilleovne til vand forbrænder træpiller og kan på den måde opvarme varmt vand til forsyning af radiatorer og gulvvarmepaneler i dit hus. Ovnen kan også tilsluttes eksisterende varmeanlæg og solpaneler.

Hvis du tilføjer et ekstra kit kan pillevarmeovnen producere varmt vand til både badeværelse og køkken. Det varme vand kan også opsamles i tanke eller beholdere, så det altid har den temperatur du foretrækker. Så kan du i fremtiden nyde et godt, langt bad uden dårlig samvittighed.

Fordele ved pilleovn

Der er mange fordele ved at opvarme dit hjem med en pilleovn. Først og fremmest giver det en stor besparelse på varmeregningen, da træpiller er det mest økonomiske brændsel. Det er miljøvenligt, da træpiller er lavet af træflis. Opvarmning med træpiller er desuden både sikkert og praktisk, da du let kan programmere ovnen så den tilpasses dit behov.

Rengøring og vedligeholdelse er også forholdsvist ligetil.
Først og fremmest skal du bruge træpiller af en ordentlig kvalitet. Du skal sørge for at fjerne aske fra ovnen jævnligt. Desuden skal du rengøre ovnen som anbefalet i vejledningen.

  • Brug træpiller af god kvalitet.
  • Fjern aske fra ovnen.
  • Rengør ovnen (som anbefalet i vejledningen)

Hvis du sørger for at overholde disse punkter, vil du få glæde af din pillevarmeovn mange år ud i fremtiden.

Med en pilleovn kan du opvarme dit hjem med rigtig god samvittighed både overfor din konto og miljøet.

Du kan læse mere om opvarmning med pilleovn på edilkamin.dk