Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Så skal julelysene frem

Så er vi næsten på trinnet ind til julemåneden december, og det er derfor nu, at vi begynder at tænke på juletræer og julelys. Men ved du egentlig, at det er muligt at få andre former for julelys, end bare den helt klassiske lyskæde?

Der findes overraskende mange forskellige julelamper, og bare hos Lampegiganten er der over 300 forskellige slags. Her nedenfor gennemgår jeg nogle af de mere interessante og anderledes lamper. :)

Træformet LED-dekorationslampe

Dette metaljuletræ er hele 76 cm højt, og er udsmykket med hjerter, snefnug, stjerner og små engle, og naturligvis små lys, som på et rigtigt juletræ.

Små grantræer

Med denne dekorationslampe får man 4 små juletræer, der kan stå hele 50 cm fra hinanden, og som kan bruges både udenfor og indenfor. Der medfølger en 5 m lang grøn ledning, som også kan bruges udendørs.

LED-julemand

Denne lille LED-julemand er genial som julepynt til vinduet, og så kan den oven i købet sættes fast med en sugefunktion. En sikker vinder af jule-vindues-konkurrencen!

LED-gavepakke

Denne pakke er ikke hvad den ser ud til. I virkeligheden er det 20 glimtende stjerner, der er pakket ind i og forklædt som en lysende gavepakke.

Super LED-pingvin

Hvis du mangler noget vinterligt pynt ude i haven, så er denne lille pingvin det logiske valg. Pingvinen er 47 cm, og indeholder hele 96 LED’er!

Det her er helt klart nogle af de sødeste julelys jeg har set, og de kan klart anbefales. :)