Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Rådgivning til virksomheder

Ny service gør det lettere for virksomheder, når de skal ud og købe udstyr som kaffeautomater, telefonanlæg, printere, kopimaskiner, kassesystem m.m. 

Giver dig en prissammenligning fra flere leverandører

Ideen bag ekspertvalg.dk er, at det skal give virksomheder en hurtig og enkel service, hvor de kan bestille tilbud fra 4 leverandører, på netop det produkt virksomheden skal bruge. Dette gør at virksomheden kan spare tid på krævende research af markedet. Desuden kan virksomheden spare penge, da leverandørerne ved de er i konkurrence med hinanden, og derfor altid vil give et godt tilbud.

Øg effektiviteten og produktiviteten på kontoret

At have det rigtig udstyr, som er tilpasset virksomhedens behov, kan være med til at øge effektiviteten, produktiviteten samt generelt gøre arbejdet lettere for medarbejderne. Er i fx en butik der skal ud og have et nyt kassesystem, kan det være en fordel for butikken ikke bare, at vælge et gammeldags system hvor man “bare” kan indtaste et beløb og udskrive en bon, men derimod vælge et moderne system, som også kan klare opgaver inden for ordrer, kommunikation, økonomi- og lagerstyring, rapportering og administration

Ekspertvalg.dk – en vejviser

Har i svært ved at finde tiden til, at foretage den research som det kræver, når i skal ud og finde nyt udstyr til virksomheden? Så kan i roligt overlade noget af ansvaret til ekspertvalg.dk. I kan få hjælp til, at finde mange relevante produkter, som ofte efterspørges af virksomheder, og ved brug af ekspertvalg.dk, kan i være sikre på at i bliver henvist til leverandører, som kan levere præcis det produkt i søger, og kan skræddersy løsningen til jeres virksomheds behov. På denne måde kan i være sikre på, at produktet kan være med til, at øge effektiviteten.

Ekspertvalg.dk kan altså fungerer som vejviser for virksomheder, i en verden som ellers kan være svær at overskue.