Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Peru er så meget mere end Machu Picchu

Peru

Hvis det er første gang man tager på ferie til Peru, så er det første folk ofte spørger om det er, om du skal ikke skal se Machu Picchu. Dette giver selvfølgelig også god mening, det er jo trods alt en er verdens syv vidundere. Trods dette, så har Peru så meget andet at byde på, hvis du vælger at rejser der til – Her får du andre steder at se end Machu Picchu i Peru.

Udforsk Amazonregnskoven

Vidste du, at Peru har næststørste andel af Amazonregnskoven, kun overgået af Brasilien? Den enorme regnskov spreder sig over 60 procent af landet, hvilket over tid har dannet et helt og aldeles unikt økosystem, når man kombinerer det med de store Andeanbjergene og Stillehavet.

De to hovedindgange til regnskoven fra Peru er Iquitos og Puerto Maldonado. Det anbefales at man flyver til begge af disse disse destinationer fordi, at infrastrukturen ikke er ideel for kørsel.

Vandre i Colca canyonen

Selvom at vandre ikke er dit foretagende, så er det smukke, som man kan se i Colca canyonen helt enestående, og man bør ikke fravælge dette sted på sin tur til Peru. Derudover at være et yderst spektakulært syn, så er er dette faktisk, næsten, dobbelt så dyb, som Grand Canyon i USA.

Endvidere så er der også rigtige gode muligheder for, at spotte den yderst sjældne Andean Condor fulg. Denne enorme fugl har største vindfang end nogle andre vandfugle, som kan nå op på 3.2 meter.

Flyv over de mystiske Nazca-linjer

Lokaliseret i sletterne af Nazca-ørkenen. Disse helt enestående og mystiske linjer er en serie af forhistorisk geologiske glyffer, som variere i udseende. Der er forskellige teorier om disse mystiske linjer, men ingen af disse teorier viser sig, at være endegyldige.

Den bedste måde, at se disse enestående og mystiske linjer det er med fly. Det er bare vigtigt, at man er forberedt på, at finde den indre eventyrsmand frem, eftersom disse fly er særdeles små.

hvis du overvejer at rejse til Peru, så kan du læse meget mere om, hvad Peru har at tilbyde, ved at klikke her.