Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Opgrader jeres virksomheds kontormøbler billigt!

Kontormoebler
En pæn indretning i din virksomhed er ikke noget man skal kimse af! Den kan have stor betydning for hvordan dine kunder eller samarbejdspartnere opfatter jer, når I eksempelvis afholder møder.

Samtidig skal man ikke undervurdere hvilken betydning lækre og komfortable møbler kan have for jeres medarbejdere, som tilbringer langt størstedelen af deres vågne timer på arbejdspladsen – de skal også gerne forkæles.

MEN – tænker du, smarte og behagelige møbler til din virksomheds kontorer er jo en stor udgift. Og netop denne faktor kan være grunden til, at I som virksomhed igen og igen udskyder indkøb af nye og lækre kontormøbler, til trods for at de nuværende ser både slidte og håbløst umoderne ud.

Køb jeres kontormøbler til en fordelagtig pris

Den gode nyhed er dog, at det slet ikke behøver at være så dyrt som man skulle tro! Der findes nemlig en virksomhed som har gjort det til deres speciale at opkøbe kontormøbler fra virksomheder som er gået konkurs, eller fra kontorhoteller som f.eks. har et overskud af kontormøbler som alligevel ikke fejler noget.

Virksomheden hedder KontorZonen, og gør det muligt for jer som virksomhed at købe kontormøbler billigt – ofte med en besparelse på 50%! Du kan altså få to lækre kontorstole, for én kontorstols pris.

Stort udvalg af kontormøbler

KontorZonen sælger både kontorstole- og borde, reoler og papirkurve m.m., ja selv møbler til det de kalder for lounge-området – til når I skal holde uformelle møder eller til når gæsterne skal have et rart sted at vente inden et møde.

Med dette tip på hånden er det vist mere dovenskab end budgettet der sætter en stopper for muligheden for en makeover af jeres virksomheds indretning, til glæde for både medarbejdere og kunder. Gå derfor ind på KontorZonen og tag et kig, og se om ikke der skulle være et par møbler, som kan få netop jeres virksomhed til at tage sig bedre ud!