Vægt

Meget manuelt arbejde? Vej dig ud af problemerne

Mange mindre nystartede virksomheder har begrænset kapital og sparer derfor på udstyr, som kan gøre tingene lidt nemmere, men godt kan undværes. Efterhånden som de vokser sig større, bliver de manuelle opgaver både flere og mere tidskrævende. Lyder det som situationen på dit arbejde? Så læs med her og se om der er nogle af de nedenstående former for vægte, der kan optimere arbejdssituationen for dig, og som du bare må foreslå din chef at investere i.

Tællevægte

Bruger dit arbejde en masse mandetid på kedeligt tælleopgaver, så er følgende simpelthen den perfekte løsning. Foreslå din chef at købe en tællevægt! Det lyder dyrt, men de findes i mange forskellige prisklasser og udgaver. De billigste koster under 1.000 kroner, så det er hurtigt tjent hjem, hvis der ofte skal tælles store enheder. Der er udviklet vægte til mere intensivt brug på lagre og mindre, men mere praktiske vægte, som kan bruges i butikker.

Vægte med separat display

Arbejder du et sted, hvor der ofte skal vejes store uhandy pakker, så kender du helt sikkert til problemer med at se displayet, når det endelig er lykkedes dig at finde en vinkel, hvor hele pakken kan være på vægten. I dette tilfælde kunne det være rart at have en vægt, hvor displayet var adskilt fra selve vægten, men bare havde en ledning, der koblede dem sammen. Disse vægte findes og de er ikke engang særlig dyre. Ligesom eksemplet med tællevægtene, så findes de i forskellige udgaver og prisklasser, men det er muligt at finde nogle, der kun koster lidt over 1.000 kroner. Selve vægten er på størrelse med en almindelig badevægt, men det er altså ret smart at displayet ikke sidder i midten af det hele, så man ikke kan se noget.

 Kontorvægt

Kontorvægte er ikke ligefrem nogen ny opfindelse, men de findes i mange forskellige udgaver, som egentlig minder meget om hinanden. Hvorfor så nævne det? Fordi de færreste kontorvægte kan kategoriseres under “gadgets”, men det kan den her og også den her. Lommeregneren virker godt nok ikke som en lommeregner, men det er da super fed at have stående, specielt hvis nogle af ens intetanende kollegaer forsøger at få den til virke. Og en mus med indbygget vægt virker ret praktisk, og det er en smart feature at man kan tage vægten ud og bruge hulrummet til noget andet. Det er vist et gemmested, som de færreste kan finde.

Det er utroligt at bare fordi man leder efter en ny køkkenvægt, så finder man alverdens sjove vægte, som er meget federe, men ikke lige passer ind i et privat køkken.

Vægt der er designet som en lommeregner

Vægt eller lommeregner?