Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Køb og leje af kopimaskiner

Hvis du er faret vild

Søger du ny kopimaskine til kontoret i virksomheden? Er du i tvivl om, hvad dine behov er og hvilken type kopimaskine, du skal lede efter? Ved du ikke om du vil købe eller leje? Læs mere herunder eller besøg www.kopimaskinepriser.dk og modtag gratis hjælp fra en fagekspert. Det er helt uforpligtende.

Hvilken kopimaskine har du behov for?

Du bør udspecificere, hvad du har brug for i en kopimaskine. Du kan for eksempel gøre dig tanker om, hvor mange kopier du har brug for at få udskrevet gennemsnitligt om ugen. Skal kopimaskinen kunne skrive i farve eller ønsker du blot sort/hvid-dokumenter? Tænk over, om der skal være mulighed for at efterbehandle de udskrevne dokumenter og om kopimaskinen skal kunne forbindes til virksomhedens trådløse netværk. Vigtigst af alt er at tænke over, hvor meget plads du har til kopimaskinen. Hvis du ikke har et seperat rum til kopimaskinen og ikke har særlig meget plads på kontoret, er du nødsaget til at finde en kopimaskine, som ikke fylder for meget, hvilket sætter sine begrænsninger på udvalget, som du kan vælge imellem. Læs meget mere på www.kopimaskinepriser.dk og bliv klogere på hvilken kopimaskine, du har brug for.

Fordele ved at købe kopimaskine

Hvis du ønsker en kopimaskine, som din virksomhed kan have i mange år, er det som oftest en god idé at købe kopimaskinen. På den måde bliver det en engangsinvestering og derefter skal du blot tænke på de udgifter der er forbundet med reparation og vedligeholdelse af kopimaskinen. I visse tilfælde kan det være en god løsning at tilkøbe en service-aftale, når du og din virksomhed køber kopimaskinen. Det kan spare din virksomhed for mange penge i længden, og desuden undgås frustrationer, når maskinen bryder sammen.

Fordele ved at leje kopimaskine

Hvis du og din virksomhed skal bruge en kopimaskine i kortere tid, kan det være fordelagtigt at leje kopimaskinen i stedet. Med den løsning kan kopimaskinen blot afleveres tilbage, når den ikke længere skal bruges. Det kan også være fordelagtigt at leje/lease kopimaskine, hvis I ønsker en kopimaskine der altid virker. Hvis maskinen bryder ned eller fungerer utilstrækkeligt, kan I blot aflevere den tilbage og finde en anden, som virker efter hensigten. På den måde undgår i at betale fuld pris for noget, som I ikke bliver tilfredse med.

Besøg kopimaskinepriser.dk og modtag op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kopimaskiner. I kan både modtage tilbud på køb og leje.