have lys

Ideer til firmaets årlige sommerfest

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og for de fleste virksomheder betyder det også, at den årlige sommerfest nærmer sig. Men hvordan skal man lige overgå sidste års sommerfest? På www.teltudlejningspris.dk kan man få masser af inspiration til, hvilken slags fest, man har lyst til at afholde.

Nogle firmaer har eventbureau’er tilknyttet, som står får al planlægning af de events, der skal afholdes i løbet af året. Dette er selvfølgelig en stor udgift, men det, at have andre til at gøre arbejdet i forhold til planlægning, er måske ressourcer, dit firma er villig til at benytte til anledningen.

På den anden side kan man også spare rigtig mange penge ved at gøre det selv. På www.teltudlejningspriser.dk kan man uforpligtende få tilbud på alt fra luksustelte til mere simple festtelte. Herudover bidrager siden også med gode råd til planlægningen af din fest.

Så hvis du vil spare penge på dette års fest, så er der masser af hjælp at hente. Her under kan du finde en liste over nogle af de emner, siden berør, og som er vigtige emner at gøre sig overvejelser omkring:

  • Pris i forhold til behov – skal der være plads til dansgulv eller band? Eller skal der blot være plads til at kunne sidde og spise? Sådanne behov har stor betydning for prisen.
  • Forsikring – det er en god ide at være forsikring mod brand, mod ødelagt teltdug eller hvad der ellers kunne hænde af ulykker, når stemningen er høj.
  • Catering – skal der serveres mad? Og i så fald hvem skal stå for maden, og udbyder catering-firmaet service?
  • Yderligere funktioner – skal teltet have yderligere funktioner i form af varme, gulv, entre, tilbygninger eller lignende?
  • Hvor længe skal teltet lejes? – man kan forestille sig, at teltet skal bruges til et opfølgende arrangement dagen efter? 

Alle disse forhold er vigtige at tage stilling til, inden du går i gang med selve planlægningen. Det er ligeledes en god ide at lave en smule research, da branchen er stor og ugennemsigtig. Mange firmaer udbyder materialer til havefester, men hvem er billigst? Hvem kan give den bedst mulige service i forhold til netop dine behov?

Der er altså god mulighed for at få svar på det spørgsmål, du måske brænder inde med i forhold til planlægning af årets sommerfest, eller svar på spørgsmål, du endnu ikke vidste du havde.

Held og lykke med planlægningen, og husk at en havefest, der er planlagt af en person, der kender til de mennesker, der er i virksomheden, ofte bedre ved, hvad der fungerer og hvad der ikke gør. En havefest kan være lige netop det, din virksomhed mangler for at skabe den helt rigtige, hyggelige og personlige stemning.