Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Har du brug for en pause fra hverdagen?

sprogrejse

Hverdagen kan hurtigt bliver triviel. De mange gentagende rutiner og vante miljøer er for nogle en tryghed men nogle gange kan det simpelthen blive for kedeligt. Der er mange små ting man kan gøre for at variere hverdagen, har man derimod brug for at skiftet omgivelserne ud er der mange muligheder for dette ved hjælp af sprogrejser. Firmaer som eksemeplvis EuroStudy giver dig et utal af muligheder for en fantastisk rejse kombineret med lærdom, praktik eller frivilligt arbejde. Dette kan være den perfekt måde at få et afbræk i hverdagen og ligeledes at udvikle sig selv og sine kompetencer. Læs med i dette indlæg hvis du ligeledes føler at din hverdag har brug for at blive løftet lidt.

Hvad er en sprogrejse?

En sprogrejse er en rejse til udlandet, der giver dig mulighed for at lære et fremmedsprog i de bedst mulige omgivelser. Tager du eksempelvis til Spanien for at lære spansk, vil du få en underviser der ligeledes er spansk. Du vil ikke blot være omgivet af en befolkning der er spansktalende men også en underviser der taler spansk. Dette vil forøge dine muligheder for at mestre sproget på kort tid, fremfor at sidde hjemme i Danmark og lære et nyt sprog.

Kombiner din sprogrejse

Ønsker du at få mere ud af dit ophold, har du rig mulighed for at kombinere din sprogrejse med enten frivilligt arbejde, praktik eller lønnet praktik. Dette er en ultimativ rejse, for den som ønsker at lære og samtiddig nyde kulturen i et andet land. Sammensætningen af sprogrejser er for det meste meget flexible og du kan derfor altid kontakte en virksomhed for at hører om din ønsket sprogrejse kan lade sig gøre.

Alle har ikke samme erfaring med sproget

Når du skal på sprogrejse er det for at lære et sprog eller for at blive bedre til at sprog. Der er ikke et minimum for hvor god du skal være til et sprog for at kunne deltage på en sprogrejse. Når du skal afsted vil der blive lavet en test af hvor god du er til sproget og du vil naturligvis blive sat på et hold der passer på dette niveau. Således er du sikret at du får det ultimative ud af din sprog undervisning.

Sådan bor du under en sprogrejse

Der er mange muligheder når du skal vælge hvordan du vil bo under dit sprogophold. For det meste er det rejsebureauet der sørger for dit ophold i landet. En god måde at bo kan være hos en værtsfamilie, da du igen vil være omringet af sproget men ligeledes vil kunne få et indblik i landets kultur. Du kan også vælge at bo på hotel, kollegium eller i din helt egen lejlighed hvis du ønsker noget mere privat.