Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Fordele og ulemeper ved forbrugslån og kviklån

tom pung

Det kan være sent på måneden og du skal købe den helt nye iphone men har ikke lige penge før starten af næste måned, men du vil bare gerne have telefonen nu! Hvad skal du gøre, du kan låne penge fra forældre, oprette en kassekredit, låne hos venner, eller bare den nemme løsning optage en quicklån. Når du optager et quicklån, har du pengene indenfor meget kort tid og uden at skulle stille noget i sikkerhed også kan du altid tilbagebetale lånet når du har pengene dagende efter. Læs mere om lån her: Lån penge online guide

Fordele ved quicklån

Når du ansøger om et kviklån, får du pengene meget hurtigt efter det er optaget. Du vil typisk kunne have pengene i hånden efter få dage. Du vil oftest bliver godkendt få minutter efter du har ansøgt. Hvis du er tvivl om hvilken quicklåns udbyder du skal vælge, så findes der flere hjemmesider som har sammenligninger quicklåns udbyderne og kommer med deres anbefaling af hvilket som ville være mest fordelagtigt at optage.

Den signifikante fordel ved at optage et quicklån, er at du ikke skal stille sikkerhed i lånet, dvs hvis du er registreret i RKI eller på anden måde ikke har mulighed for at låne penge i banken, så er et quick lån en rigtig fin løsning. Flere quicklåns udbydere tilbyder meget frie lånemuligheder. Samtidig er det 100 procent uforpligtende at ansøge om et lån, så du kan sagtens ansøge hos flere låneudbydere på én gang uden nødvendigvis at skulle låne ved alle sammen. Det anbefales dog at du bruger tid på at undersøge de forskellige låneudbydere, da det kan sparer dig for lidt penge.

Godt at vide inden du optager et quicklån

Inden du optager et quicklån, skal du være klar over at de ikke er særlig billige i renter og afdrag, derfor kan det være en god ide at gennemgå din økonomi for at finde ud af, hvor meget du har råd til at optage, samt afdrage hver måned. Der er typisk renter på mange tusind procent, så hvis du overvejer at optage et quicklån, så skal det være fordi at du kan tilbagebetale inden for kort tid. f eks, hvis du skal købe en iphone 5s og ikke har penge lige nu, men om en uges tid.