Thumbnail replacement - Nextminute Logo

Få hjælp til professionel rekruttering i virksomheden

Professionelrekruttering

Det kan være rart selv, at stå for rekruttering af en ny kandidat til en ledig stilling i firmaet. På denne måde får man et helheds indtryk af hvem der skal blive den fremtidige medarbejder i virksomheden. Det kan dog hurtigt blive en tidskrævende og besværlig process. Især hvis det er en stor virksomhed der skal besætte mange ledige stillinger. Som virksomhed bør man derfor overveje det store potentiale, som rekrutteringsbureauer kan tilbyde for at skaffe de bedste kandidater til arbejdspladsen.

Professionelt rekrutteringsforløb

Ved at gå gennem et rekrutteringsbureau kan du som virksomhed spare mange ressourcer svarende helt op til 50-70 arbejdstimer. Mange indser nemlig ikke den arbejdsbyrde det kan være selv at stå for for et rekrutteringsforløb.

Der skal ligges mange timer i at se ansøgninger igennem, samt hive de mange kandidater ind til en jobsamtale. Den tid det tager at gå gennem denne process vil betyde lang tid med manglende ressourcer på grund af ledige stillinger.

Et rekrutteringsbureau kan spare din virksomhed for dette ressourcetab ved at tilbyde et netværk af kandidater med personlig og faglig kompetence der matcher netop din virksomhed.

Grundig screening og analyse

Et rekrutteringsbureau kernekompetencer ligger i at finde de bedst mulige kandidater på markedet, som vil passe perfekt ind i den enkelte virksomhed. Måden at bureauerne sikre sig det perfekte match er ved at sørge for, at kandidaterne har gennemgået diverse screeninger og analyser. Disse analyser og tests kan blandt andet være i form af:

  • Person profil analyse
  • Analytisk test
  • Faglige og sproglige tests
  • Thomas Person profil analyse

Dette er blot et udkast af den mange analyser og tests, som kandidaterne kan vælge at gå igennem via et rekrutteringsbureau. Analyser som person profil og Thomas Person vil være med til at give et overordnet indblik i den enkelte kandidats personlighed, og evner som selvstændighed, ledelse og samarbejde. På denne måde kan virksomhederne vælge ud fra hvilken personlighed de søger til en ledig stilling. Ved en analytisk og faglig test kan kandidaternes evner afdækkes på analytisk tilgang, sproglige kompetencer samt paratviden på specifikke områder.

Rekruttering med vikarservice

Gennem et rekrutteringsbureau kan en virksomhed vælge at få vikarservice i den tid, at rekrutteringen er igang. Bureauerne ligger inde med vikarer der kan varetage mange forskellige arbejdsområder indtil den rette kandidat dukker op og kan besætte stillingen. På den måde taber virksomheden ikke vigtige ressourcer.

I denne sammenhæng kan virksomheder også bruge det såkaldte “Try & hire”. Her kommer en vikar ud som vil være på en prøveperiode i 3 måneder, hvor virksomheden herefter kan beslutte om de vil ansætte vikaren.

Dette kan være en fordel, da vikaren allerede vil være sat ind i arbejdsgangene og virksomheden dermed ikke skal bruge ekstra tid på at oplære en eventuel anden kandidat.