Thumbnail replacement - Nextminute Logo

6 grunde til at skifte til POS kassesystem

Her kan du læse om de 7 grunde til at skifte til et POS kassesystem. Hvis du skal have dit første kassesystem eller blot vil udskifte dit eksisterende kassesystem, kan du med nedenstående få et bedre indblik i, hvad du bør kigge efter. Læs uddybende på kassesystempriser.dk.

1. Mange værktøjer samlet i ét

Med et POS-kassesystem får du mange praktiske værktøjer, som er nødvendige for din butik eller restaurant. Med i POS systemet følger dankortterminal, stregkodescanner, kasseapparat og pengeskuffe. Således skal du ikke tænke på at købe disse ting særskilt. Alt er nemlig inkluderet i én pakke.

2. Få overblik over lagerbeholdningen

POS-kassesystemer er designede til at registrere alle varer og ekspeditioner. Det betyder, at du hele tiden ved, hvor mange varer der er på dit lager. Du undgår dermed udsolgte varer, hvilket kan koster dig dyrt i længden. Langt de fleste moderne POS systemer har indbygget lagerstyringsmodul. Hvis du mangler noget, kan de løbende tilkøbes som “add-ons”.

3. Undgå problemer med prisnedsættelser

Det bliver langt nemmere at administrere prisnedsættelser med et moderne POS system. Det er for mange butiksejere svært at holde styr på prisnedsættelser, hvis der er mange varer. Med et POS system kan du registrere alle dine prisnedsættelser og lade systemet klare resten. POS systemet husker prisnedsættelser på de specifikke varer.

4. Spor dine kampagner og tilbud

Hvis du ligeledes ofte kører med forskellige kampagner og tilbud, kan et POS system være praktisk for dig at have. Det hjælper dig nemlig med at holde styr på dine rabatter og tilbud i en midlertidig periode. Ved at registrere tilbudene og rabatter i dit system, vil POS systemet automatisk fratrække disse ved salget af det pågældende produkt. Så skal du ikke selv huske hvilke varer, der er tilbud på og hvilke der ikke er tilbud på.

5. Hold øje med dine medarbejdere

Du kan meget nemt holde øje med dine medarbejdere med et POS kassesystem – også når du ikke selv står i butikken. Mange virksomheder lider af dovne medarbejdere. Med et POS system der holder øje med dine medarbejderes præstationer, kan du se, hvem du skal hanke op i og hvem der klarer sig godt.

6. Forbind alle dine butikker

POS systemer kan kobles sammen, så de kommunikerer og kan tjekke hinandens lagerstatus. Det er praktisk, hvis du har flere butikker og skal tjekke, om produkter er udsolgte i dine andre butikker. Desuden kan du også bestille varer igennem POS systemet. Både fra de andre butikker men også direkte fra internettet og din leverandør.e med hinanden.

På tide at skifte det gamle kassesystem ud?

Hvis du godt kan se, at det er på tide at få et POS system, kan du besøge kassesystempriser.dk og indhente op til flere gratis og uforpligtende tilbud på kassesystemer.